Orașele cu cele mai frumoase luminițe de Crăciun

Crăciunul parcă nu-i Crăciun dacă orașele nu-și îmbracă straiele de sărbătoare. Iată câteva dintre orașele cu cele mai frumoase luminițe și decoruri de Crăciun:

Tokyo, Japonia

Salerno, Italia. În fiecare an, străzile și piețele din Salerno se aprind pentru Luci d’Artista, un festival al instalațiilor de luminițe și activități de Crăciun. În acest an vor fi o replică a cerului noaptea, cu LED-uri, o grădină zoologică luminată și lumini în formă de lămâie, dar și o roată uriașă pentru a le vedea pe toate de sus.

 

Newport Beach, California. Parada de Crăciun se desfășoară în portul Newport Beach, unde iahturile, bărcile și caiacele se mândresc cu decorațiuni de 50.000 de dolari pentru milioane de vizitatori.

Nisa, Franța. În Nisa, nu numai Promenade Des Anglais este decorat în spiritul Crăciunului, ci și Village de Noël (Satul lui Moș Crăciun) are luminițe, mâncare și magazine, toate deschise până la 1 ianuarie anul viitor.

Grădinile Tivoli, Copenhaga, Danemarca. Deschise din 1843, Grădinile Tivoli din Copenhaga reprezintă o tradiție de Crăciun, atât pentru localnici, cât și pentru turiști, prin spectacole extravagante de lumini și focuri de artificii.

Flickr.com | Sarah Ackerman

Londra, Marea Britanie. Somerset House se transformă într-o veritabilă zonă a minunilor de iarnă, nu doar datorită patinoarului deschis până în ianuarie, dar și datorită pomului de Crăciun gigantic, cu luminițe și ornamente.

Flickr.com | Mike T.

Jena, Germania. Piața de Crăciun din Jena (cunoscută și sub numele de Christkindlmarkt) cu standuri de mâncare și băuturi, cântece și dansuri tradiționale.

Tbilisi, Georgia. Monumentul Libertății strălucește în fiecare iarnă în Piața Libertății din Tbilisi, unde turnul care îl ilustrează pe Sf. Gheorghe omorând dragonul este decorat cu lumini pentru a crea un pom de Crăciun.

Kobe, Japonia. În fiecare an, luminițele de Crăciun reprezintă o temă. Anul acesta, tema este ”O viziune în viitor”.

WorldAround.eu

Călătoresc cu sufletul prin toată lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree