Știri 

Modificări la Ryanair: politica bagajelor de mână

De la 15 ianuarie 2018, poți lua doar 1 bagaj de dimensiuni mici la bord dacă nu achiziționezi Prioritate și 2 bagaje de mână

Fără Prioritate

 Dacă nu ai achiziționat Prioritate și 2 bagaje de mână, îți este permis să transporți 1 bagaj mic la bord. Bagajul tău mai mare de 10kg (al 2-lea) va fi înregistrat și trimis la cala pentru bagaje, în mod gratuit.
Bagajul mic (ex. Geantă de mână, pentru laptop, etc) nu poate depăși 35x20x20cm și trebuie să intre ușor sub scaunul din fața ta.
Al 2-lea bagaj de 10kg nu poate depăși 55x40x20cm și trebuie să se încadreze în măsurătorul de la poarta de îmbarcare, înainte de a fi înregistrat și trimis la cala de bagaje în mod gratuit.
Neconformarea va rezulta în plata unei taxe de 50 € per articol la poarta de îmbarcare și poate duce la întârzieri pentru toți pasagerii de la bord.

Prioritate şi 2 bagaje de mână

Doar acei clienți care au achiziționat Prioritate și 2 bagaje de mână, Flexi Plus, Plus sau Family Plus vor putea lua la bord ambele bagaje de mână.
Bagajul mic (ex. Geantă de mână, pentru laptop, etc) nu poate depăși 35x20x20cm și trebuie să intre ușor sub scaunul din fața ta.
Al 2-lea bagaj de 10kg nu poate depăși 55x40x20cm și trebuie să se încadreze în măsurătorul de la poarta de îmbarcare.
Neconformarea va rezulta în plata unei taxe de 50 € per articol la poarta de îmbarcare și poate duce la întârzieri pentru toți pasagerii de la bord
Pentru a fi sigur că vei avea ambele bagaje de mână la bord, trebuie să achiziționezi Prioritate și 2 Bagaje de mână.
Poți achiziționa Prioritate și 2 Bagaje de mână din mers, folosing aplicația mobilă Ryanair. Serviciul este disponibil pentru achiziție cu până la 30 de minute înainte de ora decolării.
Mai multe detalii, pe ryanair.com

Articole asemănătoare

Leave a Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree