America de Nord Jamaica 

Locuri de vis în Jamaica

Pentru mulți dintre noi, Jamaica poate fi adevăratul spirit al paradisului. Chiar și Columb a numit-o ”cel mai frumos pământ”. O excursie aici poate fi o experiență culturală care reflectă numeroasele influențe culturale ale insulei. Jamaica are strămoși africani, europeni și asiatici, dar și peisaje absolut fabuloase. La toate acestea, contribuie clima sa tropicală perfectă pentru distracție în orice moment al anului. Iată câteva locuri pe care ai putea să le vizitezi:

Montego Bay

Montego Bay este una dintre primele destinații de vacanță din Jamaica din mai multe motive: este situat de-a lungul coastei de nord-vest a insulei, are o mulțime de resorturi all-inclusive, port de croazieră, munți, plaje, magazine, cluburi de noapte, cursuri de golf, dar și hoteluri pentru bugete modeste. Dacă iubești istoria, trebuie să vizitezi Greenwood Guest House și orașul portuar Falmouth din apropiere. Detalii cazare și prețuri în Montego Bay.

Kingston

Este cel mai mare oraș de pe insulă și cel mai bun loc pentru a vedea cultura autentică din Jamaica. Bob Marley și alți artiști reggae și-au început cariera muzicală aici. Există chiar și un muzeu Bob Marley aici care merită cu siguranță vizitat. Cazarea este accesibilă și pentru turiștii cu bugete modeste. Detalii cazare și prețuri în Kingston.

Negril

O zonă cu bungalouri ciudate, pub-uri, muzică live reggae și o atmosferă mai intimă. Detalii cazare și prețuri în Negril.

Falmouth

Falmouth este un oraș port ce datează din secolul al 18-lea, plin de clădiri istorice. Detalii cazare și prețuri în Falmouth.

Portland Parish

Producător de cafea, banane, nucă de cocos, mango. În Boston Jerk Center poți testa alimentele cu mirodenii tradiționale.

Ocho Rios

O altă destinație turistică de top în Jamaica și una dintre cele mai pitorești zone ale insulei. Poți vedea aici Dunns River Falls, una dintre cele mai frumoase cascade sau Fern Gully, Shaw Park, Cranbrook Gardens și Dover Raceway. Tot aici sunt pregătite cele mai bune mâncăruri jamaicane tradiționale. Detalii cazare și prețuri în Ocho Rios.

Blue Mountains

Regiunea Blue Mountain este renumită pentru producția de cafea și rom; plantațiile și fabricile pot fi vizitate.

Accompong

Dacă vrei o experiență autentică jamaicană, aici trebuie să mergi. În acest oraș nu există taxe, iar pe vremuri porțile erau închise străinilor. Astăzi, orașul poate fi vizitat, localnicii sunt drăguți și primitori, poți lua masa cu ei.

Articole asemănătoare

Leave a Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree