Destinații romantice în Europa

Ce faci de Valentine’s Day? Îți aducem niște sugestii de locuri mai puțin cunoscute, unde ai putea petrece momente minunate alături de perechea ta:

Rovinj, Croația (Hoteluri și prețuri)

Rovinj este situat în nordul Croației și de multe ori comparat cu Saint-Tropez pentru iahturi, soare și marea albastră. Totuși, Rovinj este chiar mai bun decât Saint Tropez, deoarece este mult mai ieftin.

Asos, Grecia (Hoteluri și prețuri)

Asos este un sat grecesc și romantic, situat pe insula Kefalonia. Una dintre atracțiile principale, pe lângă marea albastră și plajele minunate, este Castelul Asos, unul dintre puținele castele din Grecia.

Flickr.com, PapaPiper

Algarve, Portugalia (Hoteluri și prețuri)

Algarve este una dintre cele mai frumoase regiuni din Portugalia și una dintre cele mai frumoase destinații din Europa pentru o vacanță perfectă în doi. Algarve are cele mai frumoase plaje din Europa și este, de asemenea, una dintre cele mai însorite destinații din Europa în timpul iernii.

Procida, Italia (Hoteluri și prețuri)

Procida este un mic sat pescăresc, situat în Napoli.

Rothenburg, Germania (Hoteluri și prețuri)

Atmosfera unică a orașului Rothenburg poate fi văzută în fiecare loc, fie că-i o stradă, fie case renovate cu dragoste, fântâni, geamuri, ferestre și alte aspecte din viața de zi cu zi de odinioară și, în special, din perioada Evului Mediu și a Renașterii.

 

Bohinj, Slovenia (Hoteluri și prețuri)

Bohinj – o regiune unică, fermecătoare, minunat de misterioasă din Slovenia.

WorldAround.eu

Călătoresc cu sufletul prin toată lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree