Despre

Tu, cititorule, rezervă-ți o clipă sau mai multe și bucură-te de lumea înconjurătoare. De câte ori ți s-a întâmplat să treci în grabă pe lângă un obiect, un monument sau orice altă chestie aparent lipsită de importanță? Să știi că în fiecare lucru se ascunde o poveste. Trebuie doar s-o descoperi. Am uitat să trăim,  respirăm, să zâmbim ne bucurăm de viață. Haide, privește lumea altfel! Descoperă tot ceea ce se află dincolo de rânduri și apoi revino și împărtășește-mi impresiile tale!

Ce vei găsi pe acest site? Informații din toată lumea. WorldAround.eu Lumea din jurul Europei. Sau lumea din jurul nostru. Lumea din jurul tău. Și al meu.

Disclaimer 1. Fotografiile sunt din colecții personale, site-uri de free stock photo sau prin embed, getty images, wikipedia, site-uri cu foto licență 3.0 și 2.0 cu atribuire.

Disclaimer 2. Nu suntem agenție de turism, nu organizăm excursii, nu suntem magazin online, nu vindem nimic. Ne dorim să prezentăm ceea ce ne-a plăcut, ceea ce ne place, unde ne-am dori să călătorim și să ne cazăm sau unde ne-am cazat deja. Articolele noastre sunt informative, iar unele articole includ linkuri de affiliate marketing booking.com sau emag.ro.