Cele mai frumoase plaje din Grecia

Grecia este una dintre cele mai populare destinații de vacanță pentru iubitorii de plajă și de soare. Înconjurată de marea Egee, marea Ioniană și marea Mediterană, Grecia oferă o varietate de plaje, de la cele aglomerate și populare până la cele mai retrase și mai liniștite. Iată câteva dintre cele mai frumoase plaje din Grecia:

Navagio, Zakynthos

Cunoscută și sub numele de plaja corabiei, această plajă ascunsă într-un golf de pe insula Zakynthos este considerată una dintre cele mai frumoase plaje din lume. Caracterizată de nisipul alb și apele turcoaz, această plajă este înconjurată de stânci; accesul se face doar cu barca.

Elafonisi, Creta

Situată în sud-vestul insulei Creta, plaja Elafonisi este cunoscută pentru nisipul său roz și apele cristaline. Înconjurată de păduri de cedru, această plajă oferă o atmosferă liniștită și relaxantă.

Porto Katsiki, Lefkada

Această plajă impresionantă situată pe insula Lefkada este una dintre cele mai fotografiate plaje din Grecia. Cu nisip alb și ape albastre, această plajă este înconjurată de stânci abrupte; accesul se face printr-o scară în spirală.

Agios Prokopios, Naxos

Considerată una dintre cele mai populare plaje din insula Naxos, Agios Prokopios oferă un nisip alb și ape cristaline. Totodată, este o destinație populară pentru sporturile nautice.

Sarakiniko, Milos

Această plajă unică din insula Milos este caracterizată de rocile albe și formele bizare ale stâncilor, dându-i o atmosferă de pe altă planetă.

 

Voidokilia, Messinia

Situată în sud-vestul peninsulei Peloponez, plaja Voidokilia este cunoscută pentru forma sa semicirculară și nisipul său fin.

Myrtos, Kefalonia

Această plajă pitorească din insula Kefalonia este considerată una dintre cele mai frumoase plaje din Grecia, cu nisip alb și ape turcoaz. Înconjurată de stânci abrupte, această plajă este populară pentru sporturile nautice și, de asemenea, pentru relaxare.

WorldAround.eu

Călătoresc cu sufletul prin toată lumea.