Cele mai frumoase 5 hoteluri din România

Hotel Privo, Tg. Mureș (Foto și prețuri)

Amplasat într-o zonă retrasă și liniștită, aproape de centrul orașului Târgu Mureș, Privo este un concept hotelier în care istoria și modernismul se completează reciproc pentru a crea un stil distinct. Privo este un refugiu minimalist pentru business și relaxare, unde designul propune un dialog cald și primitor între hotelul modern și ansamblul istoric format din Villa Csonka și parcul cu o suprafaţă de 3.500 mp.

Kronwell Hotel, Brașov (Foto și prețuri)

Hotelul Kronwell Brașov de 4 stele superior pune la dispoziție un restaurant à la carte elegant, facilități de ultimă generație și acces gratuit la conexiunea WiFi. Centrul de wellness și spa Belaqva oferă tratamente de înfrumusețare, un studio de fitness, o saună și o piscină interioară.

Epoque Hotel, București (Foto și prețuri)

Situat în apropiere de Parcul Central Cișmigiu, departe de bulevardele zgomotoase ale orașului București, Epoque este un hotel tip boutique decorat select și elegant. La restaurantul L’atelier – l’art culinaire, condus de un maestru bucătar francez, oaspeții pot savura preparate franțuzești haute cuisine rafinate, cu influențe moderne.

Mercure Sighisoara Binderbubi Hotel & Spa (Foto și prețuri)

Situat la 6 minute de mers pe jos de Piaţa Cetăţii Medievale din centrul orașului Sighișoara, Hotelul Mercure Sighișoara Binderbubi & Spa are decor inspirat de stilul tirolez şi o cramă cu boltă. Hotelul găzduieşte restaurantul Lorelei, care serveşte mâncăruri româneşti şi internaţionale, precum şi crama La Pastorella, care oferă divertisment cu muzică live.

Republique Hotel, Sibiu (Foto și prețuri)

Republique este situat în apropiere de numeroase zone de interes din orașul transilvănean Sibiu, fosta capitală europeană a culturii din 2007, oferind acces la patrimoniul saxon. Muzeul Național Bruckental este la 800 de metri, Turnul Sfatului se află la 900 de metri de proprietate. Complexul Național Muzeul Astra se găsește la 6 km. Aeroportul Internațional Sibiu este la doar 5 km de Republique.

 

 

WorldAround.eu

Călătoresc cu sufletul prin toată lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree