Ce poți vizita în Scoția

De la arhitectura sa antică și până la țărmul de smarald, Scoția este plină de farmec. Iată ce poți vizita în Scoția:

Fă câțiva pași înapoi în timp în castelul Edinburgh, cea mai mare atracție turistică din Scoția. Capela Sf. Margareta a castelului datează din secolul al XII-lea,Sala Mare a fost ridicată în 1510, iar cele mai vechi bijuterii de coroană din Marea Britanie și tronul regilor străvechi tot aici le poți vedea.

Flickr.com, john mcsporran

Scaunul lui Arthur este un fost vulcan și principalul vârf al grupului de munți care formează Holyrood Park. Situat aproape de Castelul din Edinburgh, zona se mândrește cu 650 de acri de parc sălbatic, cu trasee ușoare pentru aventurieri. De sus, ai o panoramă splendidă asupra întregului oraș. Datând din anul 600 d.Hr., numele său este derivat din povestile regelui Arthur & Camelot.

Muzeul de artă Kelvingrove – 8000 de lucrări ale unor colecții din culturile lumii antice, cu 22 de galerii tematice și o viziune cuprinzătoare asupra artei europene și scoțiene, răspândite pe trei etaje. Tot aici, cea mai faimoasă pictură a lui Salvador Dali, ”Hristos al Sfântului Ioan al Crucii”.

Datând din secolul al XV-lea, Clubul Regal de Golf este cel mai vechi golf din lume și adesea numit „Casa golfului”.

Savurează whisky scoțian la Distileria Glengoyne. Degustarea whisky-ului autentic este punctul culminant al unei călătorii în Scoția. Situat la doar 30 de minute în afara orașului Glasgow, cu vedere spre o cascadă pitorească, Distilleria Glengoyne este o oază de liniște. Producând whisky unic cu malt Highland încă de la înființarea sa în 1833, distileria oferă vizitatorilor tururi ghidate și degustări ale celui mai lent whisky distilat.

Vizitează Castelul Stirling – situat între Edinburgh și Glasgow -, o capodoperă într-o țară plină de castele. Legendele spun că trebuia să fie casa regelui Arthur și a cavalerilor săi…Booking.com

WorldAround.eu

Călătoresc cu sufletul prin toată lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree