15 locuri romantice în România pentru Valentine’s Day și Dragobete

Maggie’s Ranch, Râșnov (PREȚURI și REZERVĂRI)

Maggie’s Ranch se află în Râşnov, la aproximativ 8 km de Dino Parc şi la 7 km de Cetatea Râşnov. Proprietatea are o piscină în aer liber şi vedere la munte.

Zabola Estate, Zăbala, Covasna (PREȚURI ȘI REZERVĂRI)

Situată într-o zonă pitorească din Zăbala, la 6 km de Covasna, Zabola Estate – Transylvania este o pensiune găzduită de un domeniu privat de 500 de hectare, care include o păşune şi o pădure. Proprietatea cuprinde 2 lacuri, 4 iazuri de pescuit, facilităţi de drumeţii şi călărie, precum şi o saună.

Alpine Escape Studios, Măgura, Brașov (PREȚURI ȘI REZERVĂRI)

Situat într-o zonă montană virgină, Alpine Escape Studios se află în Măgura, la 7 km de castelul Bran și la 36 km de Brașov.

Wolf s House (PREȚURI ȘI REZERVĂRI)

Aflată în Gura Râului, la doar 5 km de pârtia de schi Trecătoarea Lupilor, Wolf’s House oferă cazare cu acces la un lounge comun, o grădină și o bucătărie comună.

Conacul Bratescu Bran (REZERVĂRI ȘI PREȚURI)

Conacul Bratescu este situat în Bran, la 500 de metri de Castelul Bran.

Fronius Boutique Residence 5*, Sighisoara (REZERVĂRI ȘI PREȚURI)

Fronius Boutique Residence oferă unități de cazare într-o clădire renovată, cu o atmosferă aparte, chiar în cetatea medievală din Sighișoara. Proprietatea pune la dispoziție camere pline de personalitate, amenajate cu mobilier de epocă din lemn şi o terasă în aer liber.

Conacul Törzburg, Bran (REZERVĂRI ȘI PREȚURI)

Situat în Bran, la 500 de metri de Castelul Bran, Conacul Törzburg oferă cazare cu parcare privată gratuită, restaurant, bar și grădină.

Conacul Ambient, Cristian, Brașov (REZERVĂRI ȘI PREȚURI)

Situat în Cristian, Conacul Ambient oferă o piscină interioară, o saună şi un restaurant.

Zara Chalet, Bran (REZERVĂRI ȘI PREȚURI)

Oferind un bar, un lounge comun, o grădină și parcare privată gratuită, Zara Chalet se află în Bran, la 300 de metri de Castelul Bran.

Wolkendorf Bio Hotel & spa, Vulcan, Brașov (REZERVĂRI ȘI PREȚURI)

Wolkendorf Bio Hotel & Spa este un complex situat într-o zonă frumoasă, liniștită din Vulcan, la 11 km de Brașov.

Conacul Măntescu, Ruginoasa, Buzău (PREȚURI ȘI REZERVĂRI)

Conacul Domniței este situat în Ruginoasa, la 38 km de Vulcanii Noroioși Berca. Unitatea de cazare are terasă și vedere la munte. Vila include 2 dormitoare, zonă de relaxare, bucătărie şi baie dotată cu duș sau cadă şi bideu.

The Pines Boutique Villa, Brașov (PREȚURI ȘI REZERVĂRI)

The Pines Boutique Villa se află în Brașov, la 1,5 km de Piața Sfatului. Oferă camere cu decor scandinav. Proprietatea este situată aproape de Bastionul Fierarilor, la aproximativ 20 de minute de mers pe jos de Strada Sforii.

Loft Chalet, Gura Humorului (PREȚURI ȘI REZERVĂRI)

Situată în orașul Gura Humorului, la doar 4,3 km de parcul de aventură Escalada, Loft Chalet oferă unități de cazare cu lounge comun, bucătărie comună și grădină.

Casa Adalmo, Sighișoara (PREȚURI ȘI REZERVĂRI)

Situată la 5 minute de mers pe jos de centrul istoric al oraşului Sighişoara.

Green Cottage, Râșnov (PREȚURI ȘI REZERVĂRI)

Green Cottage se află în Râșnov, la 9 km de Dino Parc și Cetatea Râșnov. Oferă biciclete gratuite și aer condiționat. Această vilă oferă parcare privată gratuită, o bucătărie comună şi WiFi gratuit. Vila are 2 dormitoare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, bucătărie cu maşină de spălat vase şi cuptor cu microunde, maşină de spălat rufe şi 1 baie cu duş.

WorldAround.eu

Călătoresc cu sufletul prin toată lumea.