12 hoteluri neobișnuite

Treehotel, Harads, Suedia

Cub oglindă, cuib de pasăre, con albastru, cabană cu 7 camere, ozn. Ce au toate acestea în comun? Sunt ecologice și ”ancorate” în copaci. Asta înseamnă Treehotel – spații de cazare în mijlocul naturii. Detalii cazare și prețuri.

foto site oficial

Crane Hotel Faralda, Amsterdam, Olanda

Dacă n-ai rău de înălțime, te poți caza la Crane Hotel Faralda, situat într-o fostă macara portuară din șantierul naval NDSM. Pe terasa superioară a Hotelului există o piscina spa cu vedere către  Amsterdam. Detalii cazare și prețuri.

No Man’s Fort, Solent, Portsmouth

Un fort din epoca victoriană, construit inițial între 1867 și 1880 pentru a proteja Portsmouth de un atac al lui Napoleon III, a fost transformat într-un hotel de lux, cu 22 de dormitoare, un apartament, un club de noapte și o arenă cu lasere. Detalii cazare și prețuri.

SiloStay, Little River, Noua Zeelandă

Cum ar fi să te cazezi în niște silozuri? SiloStay oferă spații de cazare ecologice pe peninsula Banks din Noua Zeelandă. În ciuda zonei care nu prea oferă atracții, proprietarii SiloStay speră că silozul va oferi liniștea și meditația necesară. Silozurile sunt proiectate pe două etaje și sunt complet echipate. Detalii cazare și prețuri.

Palacio de Sal, Uyuni, Bolivia

Palacio de Sal este complet construit din sare, inclusiv majoritatea mobilierului. 16 camere cu băi private, încălzire centrală și electricitate. Detalii cazare și prețuri.

Huilo Montaña Mágica Lodge, Chile

Un alt hotel aflat în pădure, de data aceasta în Chile; are izvoare naturale calde, lacuri neexplorate și acces direct la vulcanul Mocho Choshuenco. Cazarea variază de la camerele din spațiul principal, care are o cascadă în vârful acoperișului, până la spațiile de cazare izolate din pădure. Detalii cazare și prețuri.

V8 Hotel, Stuttgart, Germania

Iubitorii de mașini se pot caza chiar în… mașini. Asta oferă Hotelul V8 din Germania. Detalii cazare și prețuri.

Hotel Marqués de Riscal, Spania

Hotelul Marqués de Riscal este opera arhitectului Frank Gehry, iar structura este avangardistă prin acoperișul cu panglici uriașe din oțel, precum Guggenheim în Bilbao. Detalii cazare și prețuri.

Sheraton Huzhou Hot Spring Resort, Huzhou, China

Hotelul în formă de… gogoașă a fost proiectat de arhitectul Ma Tansong, care a lucrat cu Zaha Hadid la Londra și este responsabil pentru turnurile din Mississauga, Canada. Sunt 27 de etaje deasupra apei și două sub apă pentru a crea un oval complet. Detalii cazare și prețuri.

Quinta Real Zacatecas, Zacatecas, Mexic

Hotelul seamănă cu o arenă antică. Ultima luptă cu tauri aici a avut loc în 1975. Detalii cazare și prețuri.

Inntel Amsterdam Zaandamn, Amsterdam, Olanda

Fațada unică a hotelului este alcătuită din aproape 70 de forme alăturate, care imită casele tipice din zonă, iar fiecare cameră este inspirată din istoria locală și decorată cu fotografii care ilustrează scene tipice olandeze. Detalii cazare și prețuri.

Kakslauttanen Hotel, Saariselkä, Finlanda

Mai multe igluuri din sticlă termoizolantă care includ un dormitor cu acoperiş din sticlă şi paturi de lux. Unele igluuri au baie cu saună, iar altele beneficiază de acces la duşuri comune. Detalii cazare și prețuri.

 

WorldAround.eu

Călătoresc cu sufletul prin toată lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree