Europa Familie România Romantic 

Unde fugim de-acasă? 10 locuri de vis, Cazare aproape de București

Când vrei să te deconectezi și cauți un loc de relaxare, trebuie să știi că, aproape de București, sunt câteva locuri atât de faine, încât un week-end ar fi insuficient!

10 locuri de vis aproape de București:

Potcoava Mountain Hideaway, Runcu, jud. Dâmbovița 

Aflată la 120 km de București, în satul Runcu, jud. Dâmbovița, Pensiunea Potcoava Mountain Hideaway beneficiază de un peisaj deosebit. O zonă de vis, înconjurată de dealuri, munți și păduri. Oferă oportunități de învățare a echitației în manej și în drumeții călare în pădurile din împrejurimi, sub supravegherea instructorilor.

Foto și prețuri, aici.

Pensiunea Căsuța Bunicii, Șimon – Bran, jud. Brașov

Pensiunea Căsuţa Bunicii este construită în stil tradiţional românesc. Se află la 190 km de București, în satul Șimon din Bran, jud. Prahova. Casa se închiriază în întregime, pentru 4 persoane; 2 dormitoare și o bucătărie utilată.

Foto și prețuri, aici.

Cetățuia, Măgura, jud. Buzău

Este amplasată într-un loc de vis: în mijlocul pădurii! Mânăstirea Ciolanu se află la 3 km de această proprietate. Vulcanii noroioși sunt la 30 km, Siriu la 57 km de Cetățuia, iar Sărata-Monteoru se află la 33 km. București este la 110 km.

Foto și prețuri, aici.

Luxury Lake House, Teșila, jud. Prahova

Tot în mijlocul pădurii se află Luxury Lake House, o vilă cu un dormitor și o priveliște de vis.

Foto și prețuri, aici.

Lacul Verde Resort, sat Zahanaua, Ploiești, jud. Prahova

Situat la 80 km de București și 7 km de Ploiești, Resortul este un alt loc de vis. O oază de liniște și frumusețe, casele fiind inspirate din arhitectura nordică.

Foto și prețuri, aici.

Cabana Izvoranu, Izvoranu, jud. Buzău

Situată în mijlocul unei păduri dese, Cabana Izvoranu se află la 32 km de Buzău, 11 km de Sărata Monteoru, 120 km de București. Camerele de la Cabana Izvoranu au elemente tradiționale de decor românesc, precum covoare și mobilier din lemn. Vă puteți bucura de activități în aer liber, precum tiroliană, pescuit sau fotbal.

Foto și prețuri, aici. 

Country Spa Retreat

Country Spa Retreat este o proprietate de 5 stele situată în Snagov (27 km de București!) şi pune la dispoziţie o piscină sezonieră în aer liber. Există și un restaurant specializat în preparate culinare europene, care oferă şi preparate fără lactoză, vegetariene şi vegane.

Foto și prețuri, aici.

Vinalia, Conacul din Ceptura, jud. Prahova

Este situat la 80 km de București.  Oferă un restaurant, o piscină sezonieră în aer liber, un bar şi un lounge comun. Cazarea, restaurantul și priveliștea… de vis!

Foto și prețuri, aici.

Pensiunea Stejarul lui Andrei, Izvoarele, jud. Prahova

Pensiunea este la 120 km de București, în comuna Izvoarele, un pic mai sus de Vălenii de Munte, jud. Prahova. Bunătăți culinare pregătite chiar de gazde și două ciubere în care să te relaxezi privind apusul.

Foto și prețuri, aici.

Conacul Măntescu, Ruginoasa, jud. Buzău

Este situat în Ruginoasa, la 38 km de Vulcanii Noroioși Berca și 165 km de București. Un loc liniștit, intim, o clădire restaurată cu bun gust și atenție la detalii.

Foto și prețuri, aici.

Articole asemănătoare